20090623

Angels and Demons (Het Bernini Mysterie)


Angels and Demons

Gisteren ben ik met mijn vader naar de film Angels and Demons geweest. Hier een review

De film speelt zich af in Rome. De hoofdrol van Robert Langdon wordt weer vertolkt door Tom Hanks. Ook speelt Ewam McGregor een rol in deze film.

De film begint als er in een lab in Zwitserland genaamd CERN. Hier zijn ze bezig met een deeltjes versneller en wordt er in 3 buizen antimaterie gevormd. 1 van de buizen wordt gestolen. En een wetenschapper wordt vermoord.

Hierna zien we Robert Langdon in Amerika die door de Vaticaans Politie wordt gevraagd mee te komen naar Rome. De paus is overleden en er moet een nieuwe gekozen worden alleen zijn de 4 preferiti de kardinalen die de grootste kans hebben gekozen te worden ontvoerd.
Het logo van de Illumanti duikt op een eeuwen oude vijand van de kerk. Ze hebben de buis met antimaterie verstopt in het Vaticaan en zal ontploffen om 24.00 ook wordt er vanaf 20.00 elk uur een kardinaal vermoord. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper volgen ze een eeuwenoud spoor door Rome op weg naar de moordenaar.

Ik vond het een hele leuke en spannende film. Je begint zelf dingen te snappen. Tot het eind want ik had totaal wat anders verwacht. Maar daarvoor moet je de film maar kijken.

Sterren:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten